Op zoek naar een tandarts in Uitbergen?

Ben je op zoek naar een tandarts in regio Uitbergen? Tand- en mondzorg Overmere verwelkomt je graag als patiënt. Ons enthousiast en deskundig team van tandartsen staat je graag bij op elk gebied binnen de tandheelkunde.

Met een gerust hart naar de tandarts in regio Uitbergen

Niet iedereen gaat graag naar de tandarts, zeker niet als je in het verleden niet volledig correct behandeld bent.
Wij zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt, zodat je met een gerust gevoel naar de periodieke controle komt. We maken er werk van om je van advies en deskundige tandheelkundige zorg te voorzien, zodat je zo lang mogelijk van een stralend en gezond gebit kunt genieten.

Tand- en Mondzorg Overmere biedt een vriendelijke en deskundige behandeling

Tand- en Mondzorg Overmere, niet ver gelegen van Uitbergen, is een praktijk waarin meerdere specialisten continu samenwerken. Zo kunnen we je de beste en meest effectieve behandelingen aanbieden. Je kan bij ons terecht voor elke denkbare tandheelkundige behandeling:

  • Preventieve zorg: Een goede mondverzorging is zeer belangrijk. Wij bieden concrete tips voor een optimale verzorging van je gebit.
  • Herstellen van gaatjes en vullingen: Wij behandelen gaatjes (cariës), afgebroken tanden en tandslijtage.
  • Endodontie of “ontzenuwen”: Een ontstoken of afgestorven tandzenuw kan heel wat tandpijn veroorzaken. Wij zorgen voor een pijnloze behandeling.
  • Parodontologie: Heb je last van bloedend tandvlees of trekt je tandvlees terug? Onze parodontoloog staat je bij met raad en daad.
  • Orthodontie: Laat je tanden mooi op elkaar passen dankzij orthodontie!
  • Protheses: Je kan bij ons terecht voor volledige en partiële protheses.
  • Kroon- en brugwerk: Is een tand niet meer te herstellen? Dan kan een kroon of brug oplossing bieden.
  • Implantaten: Tand- en Mondzorg Overmere biedt een totaaloplossing, van alle voorbereidende behandelingen tot de uiteindelijke plaatsing.
  • Esthetische tandheelkunde: Wil je wittere tanden of andere esthetische aanpassingen aan je tanden laten doen? Ook dan ben je bij Tand- en Mondzorg Overmere aan het juiste adres!

Ben je op zoek naar een kindertandarts in regio Uitbergen? Ook kinderen kunnen bij Tand- en Mondzorg Overmere terecht. Wij zorgen ervoor dat het periodieke tandartsbezoekje aangenaam en prettig verloopt.

Samenwerking als basis bij Tand- en mondzorg Overmere

Onze tandartsen, parodontoloog en tandartsassistenten scholen zich op structurele basis bij, zodat we als team altijd van de nieuwste informatie op de hoogte zijn.

Is er behoefte aan specialistische zorg, dan zoeken we samen naar de beste oplossing. Zo kunnen we je continue goede tandheelkundige zorg bieden, die beantwoordt aan elke situatie. Wij bekijken je persoonlijke vraag en eventuele tandheelkundige problemen als geheel, waardoor we ook in de toekomst beter kunnen inspelen op mogelijke probleemgebieden.

Wil je meer weten over onze tandartsenpraktijk?

Misschien wil je graag eens persoonlijk kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Wij zien graag dat je je prettig voelt bij een bezoekje aan de tandarts in regio Uitbergen, en willen dit op elk vlak faciliteren. Tot binnenkort!

Maak nu een afspraak