Prothese

Ben je enkele tanden kwijt? Of zijn deze er nooit geweest?

De tandarts zal je helpen en begeleiden om tot een goede oplossing te komen, geheel individueel en op jouw maat gegoten.

Er zijn namelijk verschillende soorten protheses die kunnen behelpen.

Volledige prothese

Heb je helemaal geen tanden meer, dan kan je kiezen voor een volledige prothese. Deze zal je basisfunctionaliteiten zoals kauwen teruggeven, alsook een stralende glimlach.

Bij Tand- en Mondzorg Overmere voorzien we een extra bezoek bovenop de normale procedure, om zo de best mogelijke pasvorm en kauwfunctie te garanderen.

Partiële prothese

Heb je zelf nog enkele tanden, dan kan je kiezen voor een partiële prothese. Dit type van prothese steunt op je eigen tanden en vervangt dus de tanden die afwezig zijn.

Implantaat-ondersteunde prothese

Ben je op zoek naar een prothese die echt volledig vast zit  en het gevoel geeft alsof het je eigen tanden zijn, een maximum aan comfort biedt en  een optimale smaaksensatie bewaart? Het paradepaardje onder de protheses wordt ondersteund en vastgeklikt op implantaten.

We proberen altijd om je periode zonder tanden zo kort mogelijk te houden. Eventueel doen we hierbij een beroep op een voorlopige prothese..

Vraag gerust je tandarts naar de verschillende mogelijkheden!

Volledige prothese
Volledige prothese
Partiële prothese
Partiële prothese

Maak nu een afspraak